da435a0b-dobre-ganea-pana_6b9fe.jpg

Ploieștiul este un oraș mizerabil, plin de gropi, cu un domeniu și transport public jalnice. Cu toate acestea, primarul PNL și cei doi viceprimari PSD și ALDE au obținut venituri din salarii și indemnizații demne de manageri de multinaționale! Să-i luăm pe rând.

Potrivit declarației de avere postate pe site-ul instituției, primarul Adrian Dobre a încasat, anul trecut, un venit total în cuantum de 150.048 de lei, respectiv 12.504 lei/lună, bani în mână. În acest context merită precizat că salariul brut actual al edilului șef este de 18.720 de lei/lună, față de 17.100 lei/lună cât era anul trecut (detalii AICI)

Citește și Brașovul dă clasă Ploieștiului chiar și la WC-urile publice. Imagini interzise lui Dobre, Ganea și Pană

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ”modelul” primarului Dobre, nici viceprimarul PSD, Cristian Ganea, nu a avut de declarat proprietăți sau mașini. În schimb, a câștigat din salariul de la Primăria Ploiești suma 113.961 de lei, adică o medie de 9.496 de lei pe lună!

Citește și Mi-e rușine că sunt ploieștean. Un oraș plin de gropi, transformat în junglă și îngropat în gunoaie. FOTO

În fine, celălalt ”vice”, membrul ALDE George Pană, a declarat la capitolul venituri de la Primăria Ploiești suma de 106.704 lei, fiind și cel mai bogat edil. Astfel, Pană are o casă și un apartament în Ploiești, trei autoturisme și mai multe depozite bancare, în lei și valută.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg