rosal-contract-curatenie_5fc55.jpg

Declarații contradictorii, marți, ale primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, când vine vorba de rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, măsură anunțată de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader. Edilul municipiului susține că a militat pentru o astfel de decizie timp de mai bine de un an, dar pe de altă parte, anunță pe Facebook, că, de mâine, va coordona o amplă acțiune de curățenie în municipiu. Cu cine? Logic, cu operatorul de salubritate Rosal. Întrebarea firească este: de ce de abia acum va fi demarată o astfel de operațiune?

Subiectul privind rezilierea contractului cu operatorul de salubritate a revenit, marți, în actualitate. Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a precizat că a fost demarată procedura de reziliere a contractului cu operatorul de salubritate, pentru zona 2 - 6, inclusiv pentru Ploiești.

Citește și: Bogdan Toader, președinte CJ Prahova: ”A demarat procedura de reziliere a contractului cu Rosal”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La scurt timp, întrebat ce părere are despre o astfel de decizie, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a lăsat să se înțeleagă că îl felicită pe Toader, precizând că de aproape un an solicită același lucru. 

Mai mult, Dobre a  anunțat că, de mâine, va fi demarată o amplă acțiune de monitorizare a activității Rosal, atât cu privire la modul de colectare a deșeurilor de pe platformele de gunoi, cât și din punctele negre. 

Însă, la doar câteva ore de la anunț, primarul Adrian Dobre a „transformat” acțiunea de monitorizare. în „acțiune de curățenie”, operațiune care ar urma să fie coordonată chiar de către edil. Cu cine ar urma să aibă loc curățenia? Normal, cu societatea Rosal...

„Mâine începem o acțiune de curățenie prin care vom ridica gunoaiele aruncate la colț de stradă sau în alte locuri neamenajate. Începem cu zona de sud-centru (sector 1, 2) și vom continua în tot orașul. Activitatea va fi coordonată de mine și vă rog ca să-mi acordați tot sprijinul”, a scris primarul Adrian Dobre pe Facebook.

Bineînțeles, la un astfel de anunț vine și întrebarea  firească de ce municipalitatea nu a solicitat până acum o astfel de amplă acțiune de salubrizare, având în vedere că, în astfel de cazuri, colectarea deșeurilor din așa-zilele „puncte negre” se realizează pe bază de comandă.

De altfel posibila explicație cu privire la neridicarea deșeurilor din Ploiești din așa-zilele „puncte negre”,am putea să  o deducem tot din declarația edilului postată pe pagina de Facebook, din care reiese că, până la urmă, totul s-a rezumat la bani...

„Depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate și apoi ridicarea lor înseamnă bani în plus plătiți de primărie, de noi toți. De aceea fac un apel la dumneavoastră să avem grijă de curățenia orașului nostru și implicit de banii noștri.”, a scris primarul pe rețeaua de socializare.  

Foto - Facebook - Adrian Dobre, primarul Ploieștiului

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg