primaria_ploiesti_78b1e.jpgSăptămâna trecută, prezentam situația a trei zone din Ploiești, unde asfaltul s-a lăsat. Am solicitat și punctul de vedere al municipalității privind cauzele și măsurile ce vor fi luate aici. Răspunsul primit a fost de genul „două la primărie, două la prefectură, două…la sfântu’-așteaptă“.

Strada Minerva, Bulevardul Republicii – (la Școala Sfântul Vasile) și Bulevardul Republicii (Caraiman) sunt adevărate capcane pentru șoferi. Detalii despre subiect, găsiți pe Se „scufundă” arterele din Ploiești! 

La scurt timp, după ce am solicitat punctul de vedere al Primăriei l-am și primit. Însă doar pentru una dintre cele trei zone semnalate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pe strada Minerva din municipiu Ploiești au fost executate lucrări de «înlocuire rețea canalizare și racorduri», conform autorizației de construire nr.196/24.05.2019 obținută de SC Apa Nova Ploiești SRL, în calitate de beneficiar al acestei investiții, iar refacerea carosabilului, trotuarelor și a spațiului verde afectate de executarea acestor lucrări se va face în conformitate cu HCL nr.189/2018 privind modificarea și completarea HCL nr.337/19.12.2008 referitoare la stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești, de refacere a sistemului rutier în urma executării lucrărilor de intervenție și de punere în conformitate a rețelelor subterane deținute sub orice formă juridică de către operatorii serviciilor ce asigură utilități în Municipiul Ploiești.

De asemenea, facem precizarea că Primăria Municipiului Ploiești nu va încheia proces-verbal de recepție a carosabilului și trotuarelor afectate de executarea lucrărilor de «înlocuire rețea canalizare și racorduri» pe strada Minerva dacă nu sunt respectate prevederile HCL 189/2018“, se arată în răspunsul transmis www.observatorulph.ro de către Primăria Ploiești.

Dacă problema de pe strada Minerva este una recentă, cele de pe Republicii au ceva vechime, în special denivelarea din zona Școlii „Sfântul Vasile“, pe sensul spre Gara de Sud. Însă n-am obținut și răspunsurile pentru cauzele și posibilitatea remedierii lor.

Foto

primaria_ploiesti_f263e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg