fbpx

minerva_3df4d.jpgAtenție, se scufundă strada! Cel puțin, în unele zone din Ploiești, ar fi necesar un astfel de panou care să-i avertizeze pe șoferi. Una dintre arterele unde a început să se lase asfaltul este strada Minerva.

Deși lucrările au fost finalizate în urmă cu câteva luni, o porțiune de câțiva metri din fața Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga“ din Ploiești a început să cedeze. Strada se lasă, iar cei care trec frecvent prin zonă, printre care și cititorul care ne-a trimis fotografiile, susțin că pe zi ce trece problema se accentuează.

O situație similară, dar cu ceva vechime, este și pe Bulevardul Republicii, pe a doua bandă, în zona Școlii Gimnaziale „Sfântul Vasile“. Zona este intens tranzitată, probabil și de către autoritățile locale, însă măsurile de remediere a „capcanei“ se lasă așteptate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă zonă a Bulevardului Republicii, aceeași problemă. La Caraiman, de luni bune, șoferii se văd nevoiți să evite prima bandă. După niște lucrări efectuate la rețelele edilitare de aici, reabilitarea carosabilului le-a dat de furcă operatorilor, iar stratul de asfalt a început la scurt timp să se lase.

Am solicitat și punctul de vedere al municipalității referitor la cauzele producerii acestor denivelări, dar și a măsurilor care vor fi luate în aceste cazuri. Îl vom face public imediat cum îl vom primi.

Foto:

minerva-2
minerva
minerva-1

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale