minerva_3df4d.jpgAtenție, se scufundă strada! Cel puțin, în unele zone din Ploiești, ar fi necesar un astfel de panou care să-i avertizeze pe șoferi. Una dintre arterele unde a început să se lase asfaltul este strada Minerva.

Deși lucrările au fost finalizate în urmă cu câteva luni, o porțiune de câțiva metri din fața Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga“ din Ploiești a început să cedeze. Strada se lasă, iar cei care trec frecvent prin zonă, printre care și cititorul care ne-a trimis fotografiile, susțin că pe zi ce trece problema se accentuează.

O situație similară, dar cu ceva vechime, este și pe Bulevardul Republicii, pe a doua bandă, în zona Școlii Gimnaziale „Sfântul Vasile“. Zona este intens tranzitată, probabil și de către autoritățile locale, însă măsurile de remediere a „capcanei“ se lasă așteptate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă zonă a Bulevardului Republicii, aceeași problemă. La Caraiman, de luni bune, șoferii se văd nevoiți să evite prima bandă. După niște lucrări efectuate la rețelele edilitare de aici, reabilitarea carosabilului le-a dat de furcă operatorilor, iar stratul de asfalt a început la scurt timp să se lase.

Am solicitat și punctul de vedere al municipalității referitor la cauzele producerii acestor denivelări, dar și a măsurilor care vor fi luate în aceste cazuri. Îl vom face public imediat cum îl vom primi.

Foto:

minerva-2
minerva
minerva-1

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg