bazin-inot-vega-csm_ee9dd.jpg

Lucrările de igienizare și de reparații curente de la Bazinul Vega ar fi trebuit să fie efectuate încă de acum câteva luni, însă, din lipsă de fonduri, operațiunile au fost amânate.

Mai nou, reprezentanții de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești speră că, din 12 august, să fie demarate lucrările absolut necesare.

Citește și: Mijloacele de transport de la CSM Ploiești au ajuns, iar, sub sechestru. Clubul Sportiv nu mai are bani nici pentru plata antrenorilor și sportivilor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Bazinul Vega se va închide din 12 august, pentru lucrări de igienizare și de reparații curente, conform recomandărilor realizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova. Cel puțin asta este dorința noastră, astfel încât să ne putem încadra cu lucrările până la deschiderea noului an școlar 2019 - 2020. Totul depinde însă dacă vor exista suplimentări de fonduri, printr-o rectificare de buget”, a precizat Cristian Nica, directorul CSM Ploiești. 

Grav este faptul că imobilul care adăpostește bazinul de înot, construit în perioada 1975-1976, ar avea nevoie nu doar de reparații curente, ci de o reabilitare totală. Numai că acest lucru este practic imposibil, în condițiile în care doar clădirea este inclusă în inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public, nu și terenul.

FOTO: sursă: CSM Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg