fbpx

echipa-handbal_aaf9b.jpg

Anunțul a fost făcut, miercuri, chiar de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că va propune „legislativului județean un acord de principiu în vederea preluării echipei de handbal HC Activ CSO Plopeni”.

„Sunt un iubitor al sportului și consider că HC Activ Ploiești este o echipă de handbal cu un potențial foarte ridicat și merită suportul necesar în vederea promovării în Liga Națională, în trecut, din componența echipei, fiind parte chiar Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii”, a precizat Bogdan Toader președintele Consiliului Județean Prahova, pe o rețea de socializare.

Contactat telefonic, președintele Consiliului Județean Prahova a precizat că o astfel de preluare va fi posibilă prin înființarea unei direcții de sport la nivelul instituției pe care o conduce.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Așa cum există o direcție de cultură, voi propune înființarea unei direcții de sport care să aibă un singur obiect de activitate, respectiv echipa de handbal. Practic va exista o structură care va prelua jucătoarele și va avea drept obiectiv promovarea echipei în Liga Națională”, a precizat Toader.

Aceasta nu este singura inițiativă a Consiliului Județean Prahova care are legătură cu sportul. Anul trecut, Ministerul Dezvoltării a transmis o adresă Consiliului Județean Prahova prin care solicita un punct de vedere cu privire la propunerea de a preda în administrarea autorităților locale cluburile sportive și casele de cultură ale studenților.

Citește și: Taberele școlare vor fi preluate de Consiliul Județean. Direcțiile județene de sport și tineret vor fi desființate - proiect

În luna mai 2018, prin hotărâre, Consiliul Județean a aprobat cererea de trecere a mai multor imobile din domeniul public al statului în domeniul public al administrației județene, pe listă figurând și baza sportivă din Ploiești, de pe strada Latină, nr. 14.

Foto: Facebook - Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook