groapa-bulevardul-republicii_680d3.jpg

Groapa de pe Bulevardului Republicii a apărut în urmă cu aproape o lună, în apropiere de intersecția de la Caraiman, pe sensul de mers centru - Nord. Cât privește rezolvarea problemei, autoritățile se pare că au găsit o „soluție” provizorie, pentru perioada mini-vacanței de Rusalii. Groapa a fost astupată cu... pietriș.

La scurt timp după apariția gropii, autoritățile au instituit restricție de circulație în zonă și au promis că vor elucida cauza care a condus la o astfel de situație. Nu de alta dar tronsonul a fost reabilitat cu fonduri europene, în momentul în care au fost înlocuite liniile de tramvai pe Bulevardul Republicii.

Citește și: Bulevardul Republicii, recent modernizat, se scufundă. O groapă imensă a apărut în asfalt - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a transmis o notificare societății care a efectuat reabilitare liniilor de tramvai și asfaltarea, iar prima ipoteză a fost că în zonă ar exista o serie de infiltrații.

Citește și: Groapa de pe Bulevardul Republicii din Ploiești, anchetă pe teren. Restricție de circulație pe prima bandă, pe sensul centru - Nord

Între timp, pentru că se apropia mini-vacanța de Rusalii, autoritățile au găsit o „soluție” provizorie. Groapa a fost astupată cu... pietriș, care s-a împrăștiat în zonă. 

Citește: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” - VIDEO

Tronsonul respectiv a mai fost în atenția Primăriei Ploiești la începutul lunii februarie, când, în apropiere de zona afectată de groapă a avut loc o avarie de apă.

pietris-bulevardul-republicii_de6dc.jpg

bulevardul-rebulicii-ploiesti_389b6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg