groapa-bulevardul-republicii_680d3.jpg

Groapa de pe Bulevardului Republicii a apărut în urmă cu aproape o lună, în apropiere de intersecția de la Caraiman, pe sensul de mers centru - Nord. Cât privește rezolvarea problemei, autoritățile se pare că au găsit o „soluție” provizorie, pentru perioada mini-vacanței de Rusalii. Groapa a fost astupată cu... pietriș.

La scurt timp după apariția gropii, autoritățile au instituit restricție de circulație în zonă și au promis că vor elucida cauza care a condus la o astfel de situație. Nu de alta dar tronsonul a fost reabilitat cu fonduri europene, în momentul în care au fost înlocuite liniile de tramvai pe Bulevardul Republicii.

Citește și: Bulevardul Republicii, recent modernizat, se scufundă. O groapă imensă a apărut în asfalt - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a transmis o notificare societății care a efectuat reabilitare liniilor de tramvai și asfaltarea, iar prima ipoteză a fost că în zonă ar exista o serie de infiltrații.

Citește și: Groapa de pe Bulevardul Republicii din Ploiești, anchetă pe teren. Restricție de circulație pe prima bandă, pe sensul centru - Nord

Între timp, pentru că se apropia mini-vacanța de Rusalii, autoritățile au găsit o „soluție” provizorie. Groapa a fost astupată cu... pietriș, care s-a împrăștiat în zonă. 

Citește: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” - VIDEO

Tronsonul respectiv a mai fost în atenția Primăriei Ploiești la începutul lunii februarie, când, în apropiere de zona afectată de groapă a avut loc o avarie de apă.

pietris-bulevardul-republicii_de6dc.jpg

bulevardul-rebulicii-ploiesti_389b6.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg