8dc7a8cb-ghena-bariera_9085e.jpg

Primarii localitătilor din zona de operare 2-6 din Prahova au avut din nou o întâlnire în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor”, tema discuției fiind solicitarea primăriilor din Ploiești și Blejoi pentru rezilierea contractului cu Rosal.

Principala nemulțumire exprimată de cele două autorități locale a vizat modul deficitar, în opinia reprezentanților primăriilor, de colectare a deșeurilor menajere.

Ulterior discuțiilor, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a susținut că se așteaptă ca Asociația de Dezvoltare Intercomunitară să transmită Primăriei Ploiești notificările care au fost trimise operatorului de salubritate, astfel încat, în baza acestora să fie formulat un proiect de hotărâre pentru rezilierea contractului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceeași procedură ar trebui îndeplinită și de celelalte 35 de administrații locale unde Rosal efectuează servicii de colectare a deșeurilor menajere. Numai că, până acum, singurele primării care au transmis aceste solicitări sunt cele de la Ploiești și Blejoi.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg