Primariile Ploiesti si Blejoi au cerut, din nou, rezilierea contractului cu Rosal

8dc7a8cb-ghena-bariera_9085e.jpg

8dc7a8cb-ghena-bariera_9085e.jpg

Primarii localitătilor din zona de operare 2-6 din Prahova au avut din nou o întâlnire în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor”, tema discuției fiind solicitarea primăriilor din Ploiești și Blejoi pentru rezilierea contractului cu Rosal.

Principala nemulțumire exprimată de cele două autorități locale a vizat modul deficitar, în opinia reprezentanților primăriilor, de colectare a deșeurilor menajere.

Ulterior discuțiilor, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a susținut că se așteaptă ca Asociația de Dezvoltare Intercomunitară să transmită Primăriei Ploiești notificările care au fost trimise operatorului de salubritate, astfel încat, în baza acestora să fie formulat un proiect de hotărâre pentru rezilierea contractului.

Aceeași procedură ar trebui îndeplinită și de celelalte 35 de administrații locale unde Rosal efectuează servicii de colectare a deșeurilor menajere. Numai că, până acum, singurele primării care au transmis aceste solicitări sunt cele de la Ploiești și Blejoi.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău