Scrisoare deschisă viceprimarului Ganea, mulțumit de lucrările din Mitică Apostol: ”Cine plătește pentru baia porcilor?”

0
ganea-front_6e5b8.jpg

ganea-front_6e5b8.jpg

Un locuitor din cartierul Mitică Apostol ne-a trimis imagini cu dezastrul din zonă, indignat că viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, s-a declarat mulumit de lucrările executate până acum la sistemul de canalizare.

Scrisoare deschisă viceprimarului Ganea:

”Starea drumurilor din cartierul Mitică Apostol este și mai jalnică decât în toate cartierele din municipiul Ploiesti. Lucrările de la sistemul de canalizare din cartier sunt lăsate de izbeliște de autoritățile locale…

Șanțurile săpate pentru branșamentele de canalizare s-au lăsat astfel încât drumurile neasfaltate au devenit offroad. Noroiul a transformat un loc rezidențial într-o „baie a porcilor” .

O lipsă de respect fata de cetățeni care trăiesc și plătesc taxe si impozite, iar primăria mai are și tupeul să trimită somații pentru plata acestora.

Da, din pacate am ajuns să facem cheta locuitorii din cartier și să aducem pietriș pentru a acoperi gropile nesimțirii și neputinței aleșilor…pe care i-am sesizat în nenumărate rânduri.

Viceprimarul municipiului, dl Ganea, se arată nemulțumit de lucrările executate… Păi cine este beneficiarul lucrărilor și cine plătește!?

Prostia este la ea în casă la primăria municipiului Ploiești. Vă trimit câteva fotografii cu „drumurile durerii”…

Galerie FOTO

Postarea viceprimarului Ganea pe Facebook:

ganea_4c49d.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău