sgu-ploiesti-consiliu-administratie_3ceff.jpg

După mai bine de doi ani în care numirea membrilor Consiliului de Administrație de la SGU Ploiești a fost controversată, pe rolul instanțelor existând un proces în acest sens. Adunarea Generală a Acționarilor a convocat ședința ordinară pentru numirea CA-ului.

Ședința AGA va avea loc miercuri, 12 iunie 2019, la ora 14.00, și are drept scop numirea Consiliului de Administrație de la Servicii Gospodărire Urbană, în baza sentinței Tribunalului Prahova rămasă definitivă. 

Citește și: SGU Ploiești a pierdut definitiv procesul privind numirea CA-ului. Primăria și Consiliul Local, obligate să plătească cheltuielile de judecată - foto document

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit procedurii de selecție,  AGA a declarat ca fiind eligibili următorii candidați: Anabell Olimpia Mântoiu, Nicolae Oprea, Angela Stănciulescu, Maria Manuela Scarlat și Adrian Nica. 

Reamintim faptul că numirea Consiliului de Administrație de SGU a fost contestată în 2017. Una dintre persoanele care și-au depus dosarul de candidatură, care nu a fost însă selecționată, a contestat decizia de numire și a avut câștig de cauză în instanță încă din 2018, când la SGU a fost luată ca primă măsura suspendarea Consiliului de Administrație și numirea unui CA pe perioadă interimară. 

consiliu-administratie-ca-sgu_3ae29.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg