lucrari-santiier-ploiesti-pod-gara-sud_d8183.jpg

Lucrările de la podul de la Gara de Sud au demarat în această săptămână. Cel puțin acesta a fost anunțul oficial, în contextul în care primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a fost pe șantier și a anunțat că „lucrările pentru Podul de Lemn sunt în grafic”. Surpriză, însă! Joi, în jurul orei 14.00, la podul de la Gara de Sud era liniște și nici vorbă de muncitori pe șantier. „Au fost acum patru zile, când a fost primarul. Nu-i suficient?” ne-a întrebat, retoric, un localnic.

Ce-i drept, nici în imaginile postate de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, pe o rețea de socializare, nu este prea mare agitație, dar tot e ceva. La fața locului era un excavator și vreo trei persoane, care admirau, de la înălțime, o imensă groapă plină cu apă.

„Lucrările pentru Podul de Lemn sunt în grafic. Ieri am verificat atât fabricarea componentelor din metal ale podului cât și situația din șantier, lucrările pentru piloni. Conform programului stabilit, la finalul lunii august, podul va fi pregătit pentru asamblare”, a postat, pe 5 iunie, pe pagina de Facebook, Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Joi, în schimb, pe șantierul de la Gara de Sud nu era nimeni. Din zonă dispăruse și excavatorul... Șantierul nu era înconjurat cu gard de protecție, nu avea benzi de semnalizare și nici măcar nu exista vreo plăcuță cu privire la lucrările aflate în derulare. 

Cât privește situația de pe șantier ar putea exista cel puțin câteva explicații. Prima ar fi cea legată de faptul că momentan se așteaptă componentele de metal ale podului.

Pe de altă parte, ieri a fost mare sărbătoare, Înălțarea Domnului. Și, nu în ultimul rând, probabil, toată lumea s-a așteptat ca ieri să plouă zdravăn având în vedere atenționările meteo. Așadar, preventiv și-au luat „jucărelele” și au plecat de pe șantier.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg