Primăria Ploiești a scos la concurs postul de secretar al municipiului. Salariul de bază: 13.728 lei/lună

0
primaria-ploiesti_25aa9.jpg

primaria-ploiesti_25aa9.jpg

Considerat ca fiind unul dintre posturile cel mai bine plătite la nivelul Primăriei Ploiești,  funcția de secretar al municipiului este scoasă din nou la concurs. Ocupantul unei astfel de funcții va avea un salariu de bază lunar de 13.728 de lei.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de secretar al municipiului Ploiești.

Citește și: Primăria Ploiești a scos la concurs postul de secretar al municipiului

Aceasta nu este prima dată când, în ultimii doi ani este scos la concurs postul de secretar al municipiului Ploiești. Postul a fost ocupat, în septembrie 2017, de Laurențiu Dițu, fost consilier juridic la Prefectura Prahova.

Citește și: Secretarul Ploieștiului, Laurențiu Dițu, și-a dat demisia

Câteva luni mai târziu, Dițu și-a dat demisia din funcția de secretar al municipiului, însă a revenit în acest post, pe perioadă determinată. 

Citește și: Cât câștigă un director din Primăria Ploiești, după majorarea de salariu

Concursul pentru ocuparea postului de secretar al municipiului Ploiești se va organiza conform calendarului următor: 11 iunie 2019 – termenul limită pentru depunerea dosarelor, 26 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău