bulevardul-republicii-ploiesti_a5116.jpg

După mai bine de o săptămână de la apariția craterului pe prima bandă a Bulevardului Republicii, pe sensul de mers centru - Nord, rețelarii și constructorul au fost convocați, vineri, la fața locului, să ofere o explicație cu privire la groapă. În zonă vor fi efectuate săpături pentru decopertarea asfaltului, pentru a se stabili clar dacă situația a apărut în urma unor infiltrații, motiv pentru care se va menține restricția de circulație pe prima bandă, pe sensul centru - Nord.

Convocarea constructorului și a rețelarilor are loc vineri, la ora 11.00. Momentan nu se știe exact care este motivul pentru care în zonă s-a produs acest crater, însă nu este exclus să fie vorba de o nouă infiltrație în zonă.

Citește și: Bulevardul Republicii, recent modernizat, se scufundă. O groapă imensă a apărut în asfalt - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Craterul în asfalt a apărut în imediata apropiere a zonei unde, în luna februarie, au fost executate o serie de lucrări, după avaria care a lăsat fără apă mai multe zone din Ploiești. 

Citește și:  Pericol pe Bulevardul Republicii, în zona Caraiman, din cauza gropii imense apărute în carosabil

Fiind vorba de un tronson din Bulevardul Republicii, unde s-a intervenit pentru modernizarea liniilor de tramvai, cu fonduri europene, lucrarea este în garanție timp de cinci ani.

Citește și: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” - VIDEO

În luna februarie, după apariția avariei de apă, reprezentanții Primăriei Ploiești au susținut că sub stratul de asfalt au apărut adevărate caverne, motiv pentru care municipalitatea a intenționat efectuarea unei expertize. 

groapa-republicii-ploiesti_2a55e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg