Groapa de pe Bulevardul Republicii din Ploiești, anchetă pe teren. Restricție de circulație pe prima bandă, pe sensul centru – Nord

0
bulevardul-republicii-ploiesti_a5116.jpg

bulevardul-republicii-ploiesti_a5116.jpg

După mai bine de o săptămână de la apariția craterului pe prima bandă a Bulevardului Republicii, pe sensul de mers centru – Nord, rețelarii și constructorul au fost convocați, vineri, la fața locului, să ofere o explicație cu privire la groapă. În zonă vor fi efectuate săpături pentru decopertarea asfaltului, pentru a se stabili clar dacă situația a apărut în urma unor infiltrații, motiv pentru care se va menține restricția de circulație pe prima bandă, pe sensul centru – Nord.

Convocarea constructorului și a rețelarilor are loc vineri, la ora 11.00. Momentan nu se știe exact care este motivul pentru care în zonă s-a produs acest crater, însă nu este exclus să fie vorba de o nouă infiltrație în zonă.

Citește și: Bulevardul Republicii, recent modernizat, se scufundă. O groapă imensă a apărut în asfalt – FOTO

Craterul în asfalt a apărut în imediata apropiere a zonei unde, în luna februarie, au fost executate o serie de lucrări, după avaria care a lăsat fără apă mai multe zone din Ploiești. 

Citește și:  Pericol pe Bulevardul Republicii, în zona Caraiman, din cauza gropii imense apărute în carosabil

Fiind vorba de un tronson din Bulevardul Republicii, unde s-a intervenit pentru modernizarea liniilor de tramvai, cu fonduri europene, lucrarea este în garanție timp de cinci ani.

Citește și: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” – VIDEO

În luna februarie, după apariția avariei de apă, reprezentanții Primăriei Ploiești au susținut că sub stratul de asfalt au apărut adevărate caverne, motiv pentru care municipalitatea a intenționat efectuarea unei expertize. 

groapa-republicii-ploiesti_2a55e.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău