Casa Căsătoriilor din Ploiești, scoasă din nou la vânzare

0
casa-casatoriilor-ploiesti-scoasa-la-vanzare_00233.jpg

casa-casatoriilor-ploiesti-scoasa-la-vanzare_00233.jpg

Clădirea, fostă locuință a lui primarului Radu Stanian – singurul edil al Ploieștiului cu statuie pe Bulevard – a fost retrocedată în urmă cu mai bine de un deceniu. Încercările Consiliul Local și Consiliului Județean Prahova de a achiziționa clădirea au eșuat lamentabil, autoritățile invocând prețul mult prea mare de vânzare.

De-a lungul timpului, aleșii locali ploieșteni, dar și Consiliul Județean Prahova au încercat să achiziționeze imobilul de la noii proprietari, însă, din păcate, fără sorți de izbândă. Asta pentru că, de-a lungul timpului, valoarea clădirii a crescut considerabil. Inițial a fost vorba de 700.000 de euro, însă ulterior prețul a fost și de 3,5 milioane de euro. 

Citește și: Povestea eșecului legat de preluarea Casei Căsătoriei

Joi, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, președintele de ședință, av. George Botez, a anunțat că există oportunitatea de achiziționare a clădirii, aceasta fiind din nou scoasă la vânzare.

Prețul ar fi undeva la un milion de euro. Pentru a dovedi cât de importantă este clădirea pentru municipalitate, în timpul ședinței Consiliului Local, a fost lansată întrebarea câți au făcut cununia în celebra Casă a Căsătoriilor, iar peste 80% dintre cei prezenți au ridicat mâna, în semn că imobilul trebuie să fie redat Ploieștiului.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău