casa-casatoriilor-ploiesti-scoasa-la-vanzare_00233.jpg

Clădirea, fostă locuință a lui primarului Radu Stanian - singurul edil al Ploieștiului cu statuie pe Bulevard - a fost retrocedată în urmă cu mai bine de un deceniu. Încercările Consiliul Local și Consiliului Județean Prahova de a achiziționa clădirea au eșuat lamentabil, autoritățile invocând prețul mult prea mare de vânzare.

De-a lungul timpului, aleșii locali ploieșteni, dar și Consiliul Județean Prahova au încercat să achiziționeze imobilul de la noii proprietari, însă, din păcate, fără sorți de izbândă. Asta pentru că, de-a lungul timpului, valoarea clădirii a crescut considerabil. Inițial a fost vorba de 700.000 de euro, însă ulterior prețul a fost și de 3,5 milioane de euro. 

Citește și: Povestea eșecului legat de preluarea Casei Căsătoriei

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Joi, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, președintele de ședință, av. George Botez, a anunțat că există oportunitatea de achiziționare a clădirii, aceasta fiind din nou scoasă la vânzare.

Prețul ar fi undeva la un milion de euro. Pentru a dovedi cât de importantă este clădirea pentru municipalitate, în timpul ședinței Consiliului Local, a fost lansată întrebarea câți au făcut cununia în celebra Casă a Căsătoriilor, iar peste 80% dintre cei prezenți au ridicat mâna, în semn că imobilul trebuie să fie redat Ploieștiului.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg