consiliul-local-ploiesti-credit_6ab14.jpg

Cu un buget falimentar, Primăria Ploiești încearcă să obțină un credit de peste 140.722.000 de lei, fonduri care ar urma să fie destinate unor lucrări de investiții absolut necesare la Ploiești. Singura problemă este dacă accesarea banilor se va realiza într-un timp cât mai scurt astfel încât să existe posibilitatea de demarare a lucrărilor până la finele acestui an. Una dintre propuneri este modernizarea pieței de la Halele Centrale, investiție promisă încă de la finele anului 2017.

În plină criză financiară, Primăria Ploiești încearcă să echilibreze balanța printr-un împrumut. Creditul care ar urma să fie accesat este în valoare de 140.722.266 de lei.

Inițial, Primăria Ploiești a solicitat votul Consiliului Local pentru accesarea unui credit în valoare de 68,6 milioane de lei, însă joi, în timpul ședinței Consiliului Local, la propunerea aleșilor PSD + ALDE, care au solicitat includerea și a altor investiții pe lista municipalității, valoarea creditului propusă a ajuns la peste 140.722.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria Ploiești vrea să contracteze un credit de 68,6 milioane de lei. Ce proiecte figurează pe lista de priorități - foto-document

La propunerea PSD+ALDE pe lista de investiții prioritare au reapărut proiectele legate de asfaltarea mai multor străzi în Cartierul Mitică Apostol, precum și modernizarea pieței Halelor Centrale,în ultimul caz valoarea estimativă ajungând la peste 24 de milioane de lei.

Banii ar urma să fie destinați și pentru modernizarea locurilor de joacă din Ploiești, dar și pentru laboratorul de radioterapie cu energii înalte, precum și pentru stația de epurare și construirea de locuințe sociale în cartierul Bereasca.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg