salariu-brut-primaria-ploiesti-majorare_ed021_defad.jpg

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, constituirea unei comisii de negociere în vederea achiziționării Bazei sportive aflată în proprietatea SC Petrotel Lukoil.

Povestea legată de baza sportivă de la Lukoil, situată în cartierul Mihai Bravu din Ploiești, este mai veche.

În 2014, Lukoil și-a exprimat disponibilitatea de a dona municipiului Ploiești dreptul de proprietate în cotă indiviză a terenului aferent drumului din Colonia Teleajen și a comunicat faptul că ,,a fost obtinută de la conducerea Companiei CP Lukoil Moscova aprobarea pentru vânzarea către Primaria Ploiești a Bazei Sportive la valoarea de 150.000 de euro fără TVA".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul ar fi fost negociat de comisia constituită în baza unei hotărâri de Consiliul Local 2012. În 2018 nu a existat prevedere bugetară. În aprilie 2019, municipalitatea a solicitat un nou punct de vedere cu privire la baza sportivă, iar răspunsul a fost că ,,oferta actuala pentru Baza sportiva.... este în valoare de 262.000 de euro fără TVA, aceasta valoare fiind stabilită de către un evaluator independent cu certificatul ANEVAR".

Joi, aleșii locali au aprobat constituirea unei comisii de negociere formată din consilierii locali Ștefan Dănescu, Cristian Ganea, Gheorghe Sîrbu, Grigore Constantin si Claudia Sălceanu.

salariu-brut-primaria-ploiesti-majorare_ed021_9b1ac.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg