loc-joaca-sg-ghe-mateescu_92cf8.jpg

Un loc de joacă din Cartierul Malu Roșu, din Ploiești, este ocolit de copii, dar și de cei care ar fi trebuit să se preocupe ca zona să arate cu totul altfel. Elementelor de joacă sunt vechi, iar iarba a crescut foarte mult. Spațiul, de câțiva metri pătrați, arată jalnic.

Locul se află în zona mai multor blocuri, pe strada Sergent Erou Ghe. Mateescu, aproape de strada Malu Roșu. Zona ar fi trebuit să fie plină de copii. Numai că, locul de joacă este ocolit de copii.

„Ar fi culmea să îmi aduc copilul aici. În zona toboganului iarba a crescut foarte mult. Leagănele sunt vechi. Locul de joacă e mai degrabă o bătaie de joc, pentru că a fost abandonat de toată lumea după ce a fost dat în folosință. Puțin mai încolo este un alt loc de joacă, amplasat la fel de neinspirat lângă ghenele de gunoi. Eu nu știu cine se ocupă de amplasarea și amenajarea locurilor de joacă, dar e jale”, ne-a mărturisit Leonard, care preferă să-și ducă micuțul în Parcul Mihai Viteazul din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria Ploiești vrea să contracteze un credit de 68,6 milioane de lei. Ce proiecte figurează pe lista de priorități - foto-document

Primăria Ploiești și-a propus să investească în 2019 peste 10 milioane de lei pentru modernizarea locurilor de joacă. Dar pentru acest lucru intenționează să acceseze un credit. Pentru că, în caz contrar, nu sunt bani în buget.

loc-joaca-malu-rosu_44d10.jpg

loc-joaca-ploiesti_e022b.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg