20d433a4-f646-4cde-a5f7-84b25f62bb56_dd827.jpg

Sesizări vin din toate zonele orașului și toate sunt legate de starea jalnică a domeniului public, acolo unde SGU pare să aibă doar program de toaletare nu să-l și urmeze.

Deși nu țineam neapărat, ne-am obișnuit în ultimii 2-3 ani cu jungla din Ploiești, care transformă orașul într-o imensă grădină botanică, în sezonul cald.

Pe lângă vegetația luxuriantă zburdă în voie și tot felul de insecte. Dacă nu ar fi țânțari, muște și căpușe, ar fi chiar drăguț, mărturisindu-vă că nu avem absolut nimic cu gărgărițele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a nu-i deranja pe cei care se plimbă prin parcuri, posesorii de patrupede au câteva locuri unde-și scot animalele la plimbare. Unul dintre ele este în Malu Roșu, lângă Biserica de Lemn.

Sesizarea unei cititoare: ”As vrea sa va arat parcul de caini din Malu Rosu, de langa Biserica de Lemn. Eu nici macar nu imi mai vad cainele pentru ca buruienile sunt de 3 ori mai inalte. Si totusi nimeni de la SGU Ploiesti nu face nimic. Întrebarea mea este de ce?”

Cu siguranță un răspuns veți avea de la SGU, pentru că obișnuiesc să răspundă, iar noi să publicăm, deși am prefera să-și facă treaba și să nu-și mai piardă prețiosul timp cu răspunsuri.

Ca recomandare, în cazul în care vă pierdeți câinele, să nu vă aventurați prea mult în căutarea lui, existând pericolul să vă întoarceți cu un șobolan legat de zgardă și 23 de căpușe lăfăindu-se pe membrele inferioare. 

20d433a4-f646-4cde-a5f7-84b25f62bb56_c2569.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg