Festivalul „Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, de 1 iunie, la Ploiești. Circulație oprită

0
ziua-copilului-1-iunie_14875.jpg

ziua-copilului-1-iunie_14875.jpg

Ziua Copilului, 1 iunie, va fi marcată la Ploiești, printr-o nouă ediție a festivalului dansului „Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”. Special pentru desfășurarea evenimentului, circulația pe Bulevardul Independenței va fi oprită. Duminică, tot la Ploiești, va fi organizat concursul național „Copilărie în pas de dans”.

Festivalul dansului „Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, eveniment ajuns la ediția a XXIII-a, va fi organizat pe 1 iunie, la Ploiești de către Primăria Ploiești, în colaborare cu Inspectoratul Școlar și Consiliul Județean Prahova.

Manifestările vor începe la ora 10.30, când elevii claselor de dans clasic, dans modern, dans de societate și latino vor defila în pas de dans, într-o colorată și interesantă paradă a costumelor.

Ampla defilare festivă va avea ca punct de plecare Monumentul Vânătorilor, situat în fața Gării de Sud, și se va opri pe esplanada Palatului Culturii.

„Aici, începând cu ora 12.00, copiii vor încânta publicul spectator cu un deosebit spectacol coregrafic realizat sub îndrumarea prof. Marilena Eftimie. Copiilor participanți la paradă li se vor dărui, de către municipalitate, surprize dulci, baloane, stegulețe multicolore și tricouri dedicate evenimentului”, a anunțat Primăria Ploiești.

Citește și: Circulație oprită pe Bulevardul Independenței din Ploiești, pe 1 iunie

Tot în acest weekend, dar duminică, la Ploiești are loc Concursul Național „Copilărie în pas de dans”, eveniment ajuns la cea de a XI-a ediția.

„Competiția se desfășoară, duminică, 2 iunie, în intervalul orar 08.00 – 20.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești. Evenimentul este realizat de municipalitate, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Palatul Copiilor Ploiești. Câștigătorii Concursului Național „Copilărie în pas de dans” vor fi premiați de Primăria Municipiului Ploiești cu medalii și trofee”, a anunțat Primăria Ploiești.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău