fbpx

posturi-vacante_8c092.jpg

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local, de joi, 30 mai, vizează modificarea numărului de posturi din aparatul de specialitate al primarului, dar și din instituțiile din subordine. 

Proiectul prevede micșorarea numărului maxim de posturi din aparatul de specialitate al primarului cu un post, de la 380 la 379, și tot cu un post la Serviciul Public Comunitar de Evidența Persoanelor Ploiești, de la 43 la 42 de posturi.

Potrivit propunerii, numărul de posturi rămâne neschimbat la Clubul Sportiv Municipal, respectiv 112, dintre care 45 pentru Hipodrom, unde a fost implementat proiectul cu fonduri europene pentru reabilitarea obiectivului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, se propune menținerea numărului de posturi de la Casa de Cultură IL Caragiale (16 posturi), numărul de posturi de la Parcul Memorial Constantin Stere (128 de posturi), de la Poliția Locală Ploiești (240 de posturi) și de la Serviciul Public Finanțe Locale (149 de posturi), 

Pentru a avea o imagine de ansamblu cu numărul de. angajați în instituțiile publice din Ploiești, care au legătură cu administrația, trebuie spus că statistica nu îi include pe angajații Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, dar nici pe cei de la SC Servicii Gospodărire Urbană ori de la SC Hale și Piețe, precum nici pe cei de la SC Transport Călători Expres, ultimele trei societăți având ca acționar municipiul Ploiești, reprezentat de Consiliul Local.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg