Cât de mult îmi doresc să încetăm cu m..a. Măcar în public…

0
muiepsd_6724f.jpg

muiepsd_6724f.jpg

După ce am primit un milion de sfaturi despre cum să votez, am votat cum am vrut. Am făcut-o iar, ca de fiecare dată, alegând răul cel mai mic. Nu-mi făceam mari speranțe, dar ceva anume chiar îmi doresc foarte mult după această campanie.

Chestia asta cu sfaturile despre cum și pe cine să votez mi s-a părut la fel de dezgustătoare precum campaniile libidinoase alte troll-ilor de la psd și nu numai. 

S-a terminat cu alegerea sufletului și au urmat miștourile cu Dragnea. La foarte puține am râs, pentru că foarte puține mi s-au părut de calitate. Și sunt unul care s-a născut râzând și o să moară la fel. În rest, tot fb-ul e plin de penibilitățile cu săpunul și dușul. Da’ gata, frateee! Tembelul ăla e deja istorie.

O bucurie tâmpă și fără perspective a pus stăpânire pe oameni. Pe bune, vă mai vine să râdeți când vedeți cine „reformează” PSD-ul, în condițiile în care opoziția nu e capabilă să dea semne că se coagulează pentru un proiect comun? Vă imaginați că fiecare speră să obțină majoritatea la alegerile generale? 

Nu vă îngrijorează când îl vedeți pe Orban, bucuros că a „câștigat” alegerile, în condițiile în care are douăzeci și ceva la sută? Adică a convins cu puțin mai mult decât a reușit psd-ul? Dacă aș fi în locul lui, aș fi mai puțin exaltat. La fel și usr-ul. Ambele partide se bucură pentru că Dragnea a luat cafteală de la români. Dacă se bucură pentru ce au obținut, e clar că le lipsește o doagă, cel puțin una… Victoria nu e a lor, e românilor sătui de mitocănie politică.

Se bucurau la anunțarea rezultatelor de parcă lumea a ieșit masiv de dragul lor, de buni și ofertanți ce au fost în campanie, nu pentru a-l executa politic pe Dragnea pentru exces de impertinență. Opoziția fărâmițată se afla în mijlocul unei răfuieli naționale, ciugulind douzeci și ceva la sută din prada de război.
Cu așa opoziție, să nu mire pe nimeni renașterea PSD-ului. Au mai fost la pământ și s-au ridicat. Și asta tot din cauza actualei opoziții, în special a PNL-ului. USR încă nu se născuse.

Deja îmi e clar că nu doar PSD – ALDE nu au înțeles nimic din bubuiala de duminică. Și opoziția se minte singură. 
Se vorbește acum despre interesele partidelor și calcule ale pierderilor de imagine, în cazul în care preiau acum guvernarea. Gata, s-a terminat milogeala după voturi și românul a ieșit din calcul, din discursul politic. De acum au alte calcule… 
Hai, mai râdeți?

Am votat cu mâna tremurândă, fără prea mari speranțe, din noul răul cel mai mic, neconvins de vreun partid, dar convins că nu vreau să-l mai văd pe Dragnea și știind că analfabeții și grobienii din jurul lui vor mai avea de stat… în stat. Acum, că s-a terminat cu temele ”Dragnea la pușcărie”, ”Fără penali în funcții publice”, poate ieșiți și voi cu un program, cu o viziune, poate le explicați oamenilor ce aveți de gând cu ei, cu România. Cam asta așteaptă toți. Și fără scuze că e ”moștenirea grea”. 

Cel mai mult mi-am dorit un singur lucru: SĂ DISPARĂ M…A din spațiul public, indiferent cărui partid îi este sau îi va fi adresată. E prea mult sex oral, pe facebook, pe stradă, la televizor. Cum deschizi iei minim una. Au ajuns și copiii să o verbalizeze, ca și când ar fi ceva normal. E prea mult și prea de tot. Chiar dacă a fost dură, poate pe alocuri amuzantă, vremea ei a trecut. Și asta o spune unul care ar putea să înjure 3 zile, fără să se repete. Cred că e momentul să ne civilizăm, dacă vrem ca cei pe care îi votăm să fie ca noi. Dacă nu, iar luăm, iar dăm. Și nu cred că suntem chiar atât de potenți și nici că acesta este scopul… În plus de asta e o chestie de intimitate și parcă nu ar fi tocmai ok să ajungem să o facem și faptic, în public.

muiepsd_e8053.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău