credit-primaria-ploiesti-propunere_79298.jpg

Municipalitatea ploieșteană revine cu o nouă propunere de contractare a unui credit, în vederea derulării unor proiecte considerate prioritare. Pe listă figurează și realizarea laboratorului de radioterapie cu energii înalte.

Primăria Ploiești a mai propus un astfel de proiect și anul trecut, dar și în 2019, însă aleșii PSD - ALDE au respins propunerile pe motiv că municipalitatea nu este pregătită să se îndatoreze iar.

Citește și: Scandal monstru în Consiliul Local Ploiești. VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit proiectului de hotărâre care figurează pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești din data de 30 mai, municipalitatea propune accesarea unui credit în valoare de 68.632.200 de lei, cu o durată de 13 ani. Perioada de grație ar urma să fie de 3 ani, iar perioada de rambursare de 10 ani.

Banii ar urma să fie destinați pentru implementarea unor proiecte de interes local, pe listă figurând realizarea laboratorului de radioterapie cu energii înalte, amenajarea locurilor de joacă în municipiu, dar și construirea de locuințe sociale în Bereasca, dar și pentru refacerea, precum și pentru realizarea străpungerii strada Laboratorului, în prelungirea străzii Gh. Gr. Cantacuzino.

credit-primaria-ploiesti_70289.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg