locuinte-ploiesti_fd136.jpg

Consiliul Local Ploiești a aprobat în luna mai noile criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate pentru obținerea unei locuințe locuințe pentru tineri, locuințe destinate închirierii. Cei interesați trebuie să redepună documentele justificative în termen de 60 de zile.

Persoanele care au depus solicitări pentru obținerea unei locuințe de la Primăria Ploiești trebuie să prezinte documentele justificative, potrivit noilor criterii aprobate de Consiliul Local, în termen de 60 de zile, chiar dacă, anterior, aprobării hotărârii Consiliului Local, au fost depuse documentele.

Noile criterii de acordare a locuințelor au fost publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, dar și la avizierele Primăriei Ploiești din Piața Eroilor nr. 1A și la punctele de lucru ale Serviciului Public Finanțe Locale, din Bulevardul Independenței nr. 16, Șoseaua Vestului nr. 19,  strada Basarabilor nr. 5 și strada Ștrandului nr. 19.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: 160 de ploieșteni solicită o locuință socială de la Primărie

Titularii cererilor de locuințe ANL au, la rândul lor, obligația de a aduce la cunoștința municipalității, în scris, orice modificare care intervine cu privire la criteriile de acces și ierarhizare.

Condiții de acordare a unei locuințe:

-Titularii cererii pot fi tineri cu vârsta de până la 35 de ani, la depunerea cererii, și să poată primi repartiție în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste

- Titularul cererii nu trebuie să mai fi deținut o locuință în proprietate. Restricția nu se referă în cazul în care imobilul deținut anterior a făcut obiectul unei acțiuni de partaj sau în cazul locuințelor retrocedate.

Detalii suplimentare AICI

locuinte-ploiesti-cereri_b7148.jpg

2-cereri_e7594.jpgcereri-23_bbb5e.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg