sali-jocuri-noroc_d2052.jpg

Taxa de 10.000 de lei, pe care agenții economici care dețin săli de jocuri de noroc erau obligați să o achite, începând cu 1 ianuarie 2019, va fi eliminată. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre care va fi supus votului, la finele lunii mai.

Ploieștiul s-a umplut de săli de jocuri de noroc și de case pariuri, mai ales după 2010, însă fenomenul a luat amploare în ultimii ani.

Fie că vorbim de casele de pariuri de la parterul blocurilor sau de sălile de jocuri de noroc poziționate în zonele centrale ale orașului se pare că o astfel de activitate devine din ce în ce mai profitabilă în contextul în care tot mai mulți ploieșteni visează la un câștig rapid, obținut fără eforturi substanțiale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la 1 ianuarie 2019, agenții economici care desfășoară activități legate de jocuri de noroc și pariuri din Ploiești au fost obligați la plata a 10.000 de lei, pentru fiecare punct de lucru de pe raza municipiului.

Taxa de eliberare sau viza anuală, cum a fost definită, a fost instituită, printr-o hotărâre de Consiliu Local, începând cu data de 1 ianuarie 2019, la propunerea Direcției de Patrimoniu.

Numai că, după cinci luni de la intrarea în vigoare a actului normativ, timp în care hotărârea și-a produs efecte, municipalitatea ploieșteană propune eliminarea acesteia, pe motiv că nu ar avea temei legal.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg