SGU Ploiești a pierdut definitiv procesul privind numirea CA-ului. Primăria și Consiliul Local, obligate să plătească cheltuielile de judecată – foto document

0
hotarare-instanta-primaria-ploiesti-consiliul-local_31641.jpg

hotarare-instanta-primaria-ploiesti-consiliul-local_31641.jpg

Curtea de Apel Ploiești a respins, ieri, recursul formulat de SGU, Primăria Ploiești și Consiliul Local, proces care a avut ca obiect anularea hotărârii de numire a membrilor Consiliului de Administrație de la Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, dând astfel, pentru încă o dată, câștig de cauză persoanei care a contestat numirea CA-ului. Acum, nu este exclus ca, în condițiile în care CA-ul nu a fost numit legal, toate hotărârile să fie contestate.

Totul a început în 2017, dată la care a fost numit Consiliul de Administrație al SGU Ploiești. La acea dată, una dintre persoanele care și-au depus dosarul de candidatură, dar care nu a fost selecționată, a contestat decizia de numire a membrilor CA. 

Un an mai târziu, Tribunalul Prahova a decis suspendarea hotărârii de numire a membrilor Consiliului de Administrație de la SGU Ploiești.

Citește și: CA-ul de la SGU a fost suspendat printr-o hotărâre judecătorească. Decizia nu este definitivă

Iar povestea nu se termină aici. Tot în 2018, instanța a decis respingerea recursului formulat de SGU Ploiești, iar procesul a continuat pe fond.

Citește și: Lovitura de grație pentru CA-ul de la SGU Ploiești

Ca măsură preventivă, după respingerea recursului de către instanță, la SGU Ploiești a fost anulată decizia de numire a CA-ului și, rapid, a fost numit un nou Consiliu de Administrație, format în mare parte din cam aceiași membri.

Ieri, Curtea de Apel Ploiești a respins definitiv și irevocabil recursul formulat de Primăria Ploiești, SGU și Consiliul Local cu privire la decizia prin care s-a anulat numirea membrilor CA. Decizia este definitivă și irevocabilă, recurenții fiind obligați, fiecare, la plata a 1.487,5 lei.

Cum instanța a stabilit clar că nu s-au respectat prevederile legale de numire a CA-ului, dându-i astfel dreptate persoanei care a contestat, nu este exclus ca acum să apară contestații la deciziile CA din 2017 până în prezent.

scarlat-curte-apel-sgu_3b5b0.jpg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău