Bulevardul Republicii, recent modernizat, se scufundă. O groapă imensă a apărut în asfalt – FOTO

0
20190521_211454_5f7aa.jpg

20190521_211454_5f7aa.jpg

Problemele se țin lanț când vine vorba de Bulevardul Republicii, modernizat cu fonduri europene. La câțiva metri de trecerea de pietoni din zona Caraiman a apărut o groapă imensă în asfalt.

După ce în luna februarie, în timpul lucrărilor de reabilitare a magistralei de apă, a fost lansată prima dată ipoteza că Bulevardul Republice riscă să se scufunde, o nouă groapă a apărut recent în carosabil, în apropiere de zona în care deja s-a intervenit.

La momentul reparației avariei au existat mai multe voci care au lansat ipoteza că vor apărea noi probleme la carosabilul de pe Bulevardul Republicii. Asta pentru că, în timpul lucrărilor de reabilitare a magistralei de apă, specialiștii au constatat existența unor caverne sub stratul de asfalt.

Citește și: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” – VIDEO

La scurt timp, de altfel, Primăria Ploiești a scos la licitație serviciile de expertizare în zonă, pentru tronsonul Caraiman – Nord. 

Craterul care a apărut recent pe carosabil se întinde pe o lungime de aproape un metru și are o adâncime considerabilă, reprezentând un adevărat pericol pentru șoferi. 

Acesta este și motivul pentru care în zonă au apărut indicatoare prin care accesul pe prima bandă a Bulevardului Republicii, pe sensul centru – Nord, a fost restricționat.

groapa-bulevardul-republicii-ploiesti-surpare_689f7.jpg

bulevardul-republicii_ada7e.jpg

groapa-republicii_7c6f6.jpg

bulevard_e0e41.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău