fbpx

plantare-flori_fcf77.jpg

Manopera pentru serviciile prestate de SGU Ploiești costa mai mult. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local Ploiești. Acest lucru va conduce la tarife mai mare pentru serviciile prestate de SGU Ploiești.

Potrivit proiectului de hotărâre, care se află în dezbatere publică, creșterea manoperei directe este de la 15, 58 de lei/h la 15, 85 de lei/h.

O altă influență o reprezintă prețul maxim pentru carburant, respectiv 4,7 lei/litru, la care se adaugă coeficientul de inflație aferent anului 2019, respectiv 2,9%, conform Institutului Național de Statistică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Coeficientul de inflație, de 2,9%, va fi luat în calcul când vine vorba și de componenta de materiale. Concomitent cu propunerea de creștere a tarifului pentru manoperă, SGU propune și creșterea tarifelor pentru anumite servicii, inclusiv la nivelul cimitirelor.

Citește și: Tarife noi în cimitirele din Ploiești. Aproape 100 de euro pentru săpatul unei gropi, în regim de urgență - Proiect

Dacă proiectul va fi aprobat, pentru săparea unei gropi tariful ar urma să fie de aproape 400 de lei, dacă executarea lucrării este efectuată în regim de urgență.

Proiectul propus va conduce, implicit, la costuri mai mari suportate de municipalitate pentru serviciile prestate de SGU Ploiești, când vine vorba de spațiile verzi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg