viorica-dancila_d7a44.jpg

Premierul va participa, miercuri, 15 mai, la semnarea contractului de delegare a gestiunii, prin concesiune, a activității de operare a stației de sortare de la Boldești - Scăeni și a stației de tratare mecano-biologică din Ploiești.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 mai, la Palatul Administrativ din Ploiești. Cele două investiții ale Consiliului Județean Prahova au fost derulate cu fonduri europene.

Valoarea totală a contractului privind construirea stației de sortare a deșeurilor reciclabile de la Boldești - Scăeni a fost de peste 15,9 milioane de lei, fără TVA, urmând ca, prin contractul de delegare să fie recuperat 9,98% din valoare, respectiv aproape 1,6 milioane de lei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Investiție de 15 milioane de euro în Prahova

În ceea ce privește stația de tratare mecanico-biologică din Ploiești, contractul de proiectare și execuție a avut o valoare de 61.531.405,20 lei, inclusiv TVA.

Contractul de delegare a gestiunii pentru cele două obiective va fi semnat între Consiliul Județean Prahova și SC SWO SRL (Solid Waste Operation).

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg