Buget de 100.000 de lei, la Ploiești, pentru alegerile europarlamentare. Pe ce se duc banii

0
sectii-de-votare-ploiesti-alegeri-europarlamentare_052a4.jpeg

sectii-de-votare-ploiesti-alegeri-europarlamentare_052a4.jpeg

Primăria Ploiești are la dispoziție, pentru alegerile europarlamentare, un buget cifrat la 100.000 de lei. Sumele nu includ cheltuielile legate de tipărirea buletinelor de vot și plata membrilor birourilor electorale, pentru care sumele sunt direcționate de la bugetul de stat.

Cea mai importantă sumă prevăzută în bugetul local ploieștean, 47.600 de lei, a fost direcționată pentru acoperirea cheltuielilor legate de amenajarea, dotarea și funcționarea secțiilor de votare din Ploiești. Vorbim de 157 de secții de votare, cele mai multe fiind amenajate în unități de învățământ. 

Bugetul prevăzut pentru alegerile europarlamentare mai include și suma necesară pentru amenajarea locurilor speciale pentru afișajul electoral, respectiv 41.650 de lei.

Totodată, în buget au fost prinse și sumele necesare pentru transportul la și de la secțiile de votare a președinților/locțiitorilor și pentru cei angrenați în serviciul de pază – 4.165 de lei, dar și pentru plata cheltuielilor cu chiria pentru o secție de votare (357 de lei), iar o sumă de 4.800 de lei va fi la dispoziția municipalității pentru cheltuieli neprevăzute.

Alegerile europarlamentare au loc duminică, 26 mai.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău