fbpx

gropi_spre_kaufland_77b73.JPG
Ploieștiul începe să devină „paradisul“ gropilor. Nu există zi în care să nu primim reclamații din partea cititorilor din cauza infrastructurii găurite. Iar la acest tablou adăugăm și noi pe cele din zona sensului giratoriu de la Cablul Românesc. Dacă nu ești atent și nu le eviți la timp, ai toate șansele să faci pană instantaneu.

Craterele sunt atât pe sensul către ieșirea din Ploiești, dar și pe partea de intrare în oraș, în zona sensului giratoriu. Sunt și „spornice“, în sensul că, pe zi ce trece, fac „pui“ și se adâncesc. Pentru șoferi sunt adevărate capcane, având toate șansele ca odată nimerite să fie nevoiți să meargă cu autoturismele direct la service.

Îl invităm și pe primar, dar și pe consilierii locali prin zonă, mai ales când plouă. Le urăm să „le ia din plin“ că, poate, atunci vor găsi și cheful, și resursele pentru a le plomba.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

gropi_spre_kaufland_dfefa.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg