pasaj-gara-sud-ploiesti_76bfb.jpeg

Lucrările de demolare a așa-zisului pod de lemn au demarat în decembrie 2018, iar de atunci au fost efectuate demersuri pentru obținerea autorizației de construire a noului pasaj.

Vestea bună este că CFR a emis, ieri, autorizația de construire pentru viitorul pasaj, document absolut necesar pentru demararea lucrărilor.

Citește și: Imagini de la demolarea Podului de lemn din Ploiești. FOTO-VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot ieri, în baza autorizației emise de CFR, a fost depusă noua documentație la Direcția de Urbanism. În funcție de cât de repede va fi dat un răspuns la solicitarea constructorului, vor fi reluate lucrările la viitorul pasaj.

Citește și: De ce nu se mai lucrează la reconstrucția fostului Pod de lemn din Ploiești

Cel mai optimist termen de eliberare a autorizației de la Direcția de Urbanism, potrivit unor surse din Primăria Ploiești, este săptămâna viitoare, însă potrivit legii, răspunsul ar putea fi dat în termen de 30 de zile.

Pasajul face legătura între strada Depoului și strada Mimiu. Valoarea totală a contractului este de 19.899.357,93 lei, fără TVA.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg