fbpx

semaforizare-ploiesti-primaria-ploiesti-bani_7b0e2.jpg

După ce anul trecut valoarea lucrărilor executate s-a cifrat la peste 508.000 de lei, inclusiv TVA, în acest an, suma propusă pentru a fi alocată pentru lucrări de semaforizare este de 80.000 de lei, cu precizarea că „nu există alocație bugetară pentru realizarea lucrărilor conform obligațiilor asumate prin contract”.

Contractul a fost încheiat anul trecut și vizează lucrări de upgrade a sistemului de semaforizare. Valoarea totală a lucrărilor se cifrează la peste 6,3 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru 13 intersecții și cinci treceri de pietoni.

Pentru acest an însă, în condițiile unui buget de subzistență, bazat mai ales pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare, suma alocată pentru derularea proiectului este de numai 80.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul trecut, suma alocată a fost de peste 508.000 de lei, inclusiv TVA, cu precizarea că anul acesta urmau să fie asigurate sumele rămase de plată.

În momentul fundamentării bugetului, Direcția Tehnică a precizat că „ nu există alocație bugetară pentru realizarea lucrărilor conform obligațiilor asumate prin contract”.

În bugetul local nu se regăsește suma de peste 5,8 milioane de lei, inclusiv TVA, în condițiile în care banii sunt necesari până la finele anului 2019. 

Conform contractului, lucrările la sistemul de semaforizare vizează intersecțiile străzilor Gheorghe Doja - Văleni (BCR), Șoseaua Vestului - Malu Roșu (ofelia), Mărășești - Torcători - Ciocianu, IL Caragiale - Vlad Țepeș, Rudului - Maramureș - Plăieșilor, Gheorghe Lazăr - Ștefan cel Mare (Tribunal), Elena Doamna - Traian - Malu Roșu, Gheorghe Gr. Cantacuzino - E. Văcărescu, Nicolae Bălcescu - Neagoe Basarab, Gheorghe Grigore Cantacuzino -(Kaufland), Șoseaua Vestului - Eremia Grigorescu (Lămâița), Șoseaua Vestului - Cosminele, Gheorghe Gr. Cantacuzino - ieșire Selgros.

semanaforizare-ploiesti-contract_6a003.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg