CSM Ploiești are mașinile pentru sportivi sub sechestru din cauza executărilor silite. Unul dintre cele două microbuze, blocat în parcare

0
csm-ploiesti-executare-silita_f88b2.jpg

csm-ploiesti-executare-silita_f88b2.jpg

Situație dificilă la CSM Ploiești, din cauza executărilor silite, care au început să curgă încă din anii trecuți. Anul 2019 este însă cu mult mai dificil. În caz de neplată, CSM riscă să rămână fără mijloace de transport pentru sportivi. Unul dintre microbuze este deja blocat în parcare, după ce talonul a ajuns la executor.

Dacă anul trecut executările silite s-au cifrat la 131.000 de lei, numai în primele patru luni ale lui 2019 suma plătită a fost 137.000 de lei. 

Mai grav este faptul că în acest an, ca urmare a executărilor silite, CSM Ploiești trebuie să achite 1,6 milioane de lei.

Situația este atât de gravă, încât cele trei mijloace de transport ale CSM Ploiești, respectiv două microbuze și un autocar, sunt deja sub sechestru, iar una dintre mașini este deja blocată în parcare.

Citește și: Audit intern la Clubul Sportiv Municipal Ploiești

„Executările silite se cifrează la 1,6 milioane de lei, ca urmare a litigiilor din anii trecuți, legate de plata salariilor. Avem toate mijloacele de transport sub sechestru, iar cu unul dintre microbuze nu se mai poate circula. Mașina se află în parcare, pentru că talonul a ajuns la executorul judecătoresc. În caz de neplată riscăm să rămânem fără mașini. Acesta este și motivul pentru care în proiectul de buget am prevăzut sumele necesare pentru plata executărilor silite”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cristi Nica, directorul CSM Ploiești. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here