fbpx

proiect-gradinita_8a3f1.jpg

Apariția Ordonanței 114 de la finele anului trecut, dar și o serie de lucrări noi legate de devierea rețelei de canalizare au condus la creșterea cheltuielilor care vor fi suportate de municipalitate pentru construirea grădiniței cu program normal.

Printr-o hotărâre de Consiliu Local, anul trecut, a fost aprobată valoarea suportată de municipalitate pentru construirea grădiniței, proiect realizat în cadrul unei cereri de finanțare depuse la Ministerul Educației Naționale.

Numai că, față de anul trecut, ca urmare a creșterii salariului minim brut  în construcții la 3.000 de lei, dar și ca urmare a apariției unor lucrări noi, costurile municipalității vor fi mai mari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, aleșii locali au aprobat, miercuri, ca valoarea totală suportată de municipalitate să fie de 388.422,86 lei, cu TVA, față de 280.621 lei (inclusiv cu TVA) cât a fost stabilit anul trecut.

Viitoarea construcție va avea destinația de grădiniță cu program normal și va avea o capacitate funcțională de două săli de grupă, fiecare pentru 20 de copii. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg