fbpx

reabilitare-termică_07aa9.jpg

Toate calculele legate de valoarea estimativă a proiectelor de reabilitare termică au fost date peste cap după ce, din 2019, a crescut salariul minim brut din construcții la 3.000 de lei/lună.

După ce proiectele privind reabilitarea unor blocuri în Ploiești au fost declarate eligibile, Primăria Ploiești trebuie să reia toate calculele financiare.

Motivul principal, a susținut primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, marți, în cadrul dezbaterii bugetului din 2019, pleacă de la faptul că a crescut salariul minim brut în construcții. la 3.000 de lei/lună.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bineînțeles, nu doar influența salariului în valoarea proiectului trebuie refăcută, ci municipalitatea trebuie, ulterior, să obțină acordul locatarilor cu privire la noile valori, având în vedere că 25% din costuri vor fi suportate de aceștia. 

Citește și: Banii pentru cofinanțarea lucrărilor de reabilitare a blocurilor din Ploiești au fost direcționați pentru alte investiții - foto document

La începutul anului trecut, în bugetul local a fost prevăzută suma de 35.000 de lei, pentru co-finanțarea proiectului de reabilitare termică, însă la finele lui 2018, pe motiv că nu a fost încă semnat contractul de finanțare, sumele au fost direcționate către alte investiții.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg