fbpx

meniu-paste_d6166.jpg

Beneficiarii de la Cantina de Ajutor Social din Ploiești vor avea parte, în acest an, de un meniu special de Paște. Aproximativ 400 de persoane sunt așteptate miercuri să-și ridice produsele alimentare.

Numărul beneficiarilor de la Cantina de Ajutor Social s-a redus de la an la an, după ce a fost introdusă obligativitatea ca persoanele să presteze muncă în folosul comunității.

Citește și: 800 de ploieșteni au renunțat la Cantina de Ajutor Social pentru a nu munci în folosul comunității

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, cei aproximativ 400 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Ploiești vor primi, de Paște, un meniu special și diversificat, care nu va include, însă, ouă sau carne de miel.

Fiecare beneficiar va primi 22 de produse, aferente rației de hrană pentru 11 zile. Pachetul va include pâine (4 bucăți), un pui, pulpă de porc (1 kg), salam uscat (două bucăți), lapte UHT (un litru), telemea de vacă (500 grame), cașcaval ( un kilogram), fasole congelată (un kilogram), un borcan de ardei copți, pastă tomată (o cutie), ciuperci (două borcane), castraveți în oțet (un borcan), ceapă uscată - 2 kilograme, paste făinoase - 500 de grame, orez (un kilogram), zahăr (un kilogram), mălai (un kilogram), ulei (un litru), compot ananas (un borcan), compot vișine (un borcan), un cozonac (600 de grame) și un chec (300 de grame).

Produsele alimentare pot fi ridicate miercuri, în intervalul orar 09.00 - 18.00, de la Cantina de Ajutor Social din Mihai Bravu.

Următoarele produse alimentare vor fi distribuite pe 8 mai.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg