fbpx

halele-centrale_797e6.jpg

Clădirea Halelor Centrale, monument istoric și un simbol al Ploieștiului, se degradează de la o zi la alta.  În lipsa lucrărilor la hidroizolație, apa s-a infiltrat și a afectat tavanul clădirii. 

Cu doar câteva zile înainte de Paște, clădirea Halelor Centrale din Ploiești este aglomerată. Sute de persoane pășesc, zilnic, printre standurile amplasate în interiorul imobilului, în căutare de produse alimentare mai ieftine.

La parter, au apărut și primele amenajări pentru această perioadă a sărbătorilor. Din păcate, decorul nu poate să acopere infiltrațiile din zona tavanului. Problema nu este de ieri de astăzi. Încă de acum câțiva ani, în zona tavanului au apărut probleme legate de hidroizolație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trebuie spus că unul dintre elementele arhitecturale care definesc imobilul este imensa cupolă centrală. Din păcate, vremea, dar și nepăsarea și-au pus amprenta asupra clădirii, care are acum un aspect neîngrijit.

„Dacă nu vor fi efectuate lucrări există riscul ca în curând să pice tavanul. Salvată de bombardamente, clădirea suferă din cauza infiltrațiilor și a nepăsării”, este de părere Matei Dumitru, care, lunar, vine la Ploiești, la Halele Centrale, pentru a face cumpărături. 

„Este păcat că o astfel de clădire este lăsată să se degradeze. În urmă cu mai mulți ani se vorbea de accesarea unui credit pentru restaurarea Halelor Centrale, care reprezintă unul dintre simbolurile Ploieștiului. Nu s-a întâmplat nimic. Nu știu ce anume trebuie să se întâmple ca să se miște cumva lucrurile. La fel s-a întâmplat și cu piața. A fost mult zgomot pentru nimic. Au trecut vreo doi ani de când se tot vorbește de modernizarea pieței Halelor Centrale, dar concret nu s-a făcut nimic”, este de părere și Ana Bucur, venită special la piață pentru cumpărături. 

20190416_122254_5ee3a.jpg

20190416_122302_b5a00.jpg

20190416_122259_bad00.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg