fbpx

stadion-ilie-oana-tarife_4c897.jpg

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, aflat în dezbatere publică, prevede majorarea tarifelor pentru închirierea terenurilor și spațiilor aflate în administrarea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești. Potrivit noii propuneri, tariful de închiriere al stadionului pentru echipele de fotbal, de exemplu, va fi pe timpul iernii de 3.500 de lei, în cazul în care va fi folosită nocturna și de 2.500 de lei pe timpul verii, dacă nu este folosită nocturna. Tot la stadion, se propune o taxă de 5 lei/persoană pentru vizitarea arenei sportive și și tarife pentru organizarea de evenimente, inclusiv pentru ședințe foto/video.

Motivul invocat pentru majorarea  actualelor tarife de închiriere a terenurilor și spațiilor bazelor sportive este că acestea nu au mai fost modificate din 2015.

De exemplu, potrivit proiectului publicat pe site-ul Primăriei Ploiești, pentru închirierea sălii Doroftei, în vederea desfășurării unor competiții sportive, tariful propus este de 250 de lei/oră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul prevede inclusiv tarife pentru ședințe foto/video la Stadionul Ilie Oană din Ploiești. Pentru cei care doresc să-și facă fotografii la Stadionul Ilie Oană tariful propus este de 100 de lei, iar pentru cei care vor să realizeze o ședință foto+video tariful propus este de 200 de lei. 

Tot la Stadionul Ilie Oană se propune un tarif de 5 lei /persoană pentru vizitarea arenei sportive, iar pentru grupurile de elevi propunerea este de 3 lei/copil. (Vezi AICI proiectul).

tarife-csm_a129a.jpg

tarife-csm-2_1e05a.jpg

tarife-3_187da.jpg

tarife-4-csm_e727d.jpg

taRIFE-5-CSM_efab5.jpg

TARIFE-6-CSM_8d94f.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg