fbpx

protest-rasp_870d0.jpg

Angajații de la RASP Ploiești au protestat, joi, nemulțumiți de decizia Consiliului de Administrație de a micșora prima de Paște, de la 1.500 de lei la 300 de lei. Întrunit în ședință de îndată, CA-ul a decis amânarea luării unei decizii. Angajații în schimb au solicitat destituirea președintelui CA. 

Protestul spontan a izbucnit pe motiv că, ieri, Consiliul de Administrație al RASP a decis acordarea unor prime de Paște în cuantum de 1.500 de lei pentru fiecare salariat al Regiei. Astăzi, însă, anumiți membri ai CA-ului s-a răzgândit și au anunțat că prima de Paște ar urma să fie plafonată la valoarea de 300 de lei. 

Citește și: Grevă la RASP. Angajații protestează pentru că au fost diminuate primele de Paște

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Supărați că CA-ul nu mai este de acord cu acordarea primelor la valoarea inițială, angajații RASP au întrerupt activitatea și au protestat pe holul instituției.

Întrunit în regim de urgență, CA-ul a amânat luarea unei hotărâri și au anunțat că va mai avea loc o ședință luni, 22 aprilie. 

Între timp însă, angajații au transmis o adresă CA-ului de la RASP prin care au cerut destituirea președintelui CA. menționând că există sursă de finanțare pentru acordarea acestor prime.

Directorul RASP, Raul Petrescu, susține că protestul angajaților este întemeiat.

adresa-ca_ec980.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg