fbpx

tce-executare-silita-datorii-primaria-ploiesti_8bb5d.jpg

Totul pleacă de la faptul că, în 2010, în urma unui control al Curții de Conturi, inspectorii au constatat că nu a fost plătit TVA-ul pentru gratuitățile acordate de municipalitate pensionarilor, elevilor și studenților. Inițial, TCE a fost obligată la plata sumei, însă ulterior societatea de transport a dat în judecată Primăria Ploiești, care trebuie acum să plătească peste 11,1 milioane de lei, dar și cheltuielile de judecată.

La începutul lunii aprilie, Adunarea Generală a Acționarilor de la TCE Ploiești a luat act de demararea procedurilor de executare silită a Primăriei Ploiești, după ce, în baza unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile, municipalitatea a fost obligată la plata sumei de 11.166.465 de lei.

Culmea este că, pe lângă suma reprezentând TVA-ul la gratuitățile acordate de Primăria Ploiești în 2010, mai nou, municipalitatea este obligată să plătească și cheltuielile de judecată cifrate la... 115.269 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: TCE a început procedura de executare silită a Primăriei Ploiești

În acest moment, TCE se confruntă cu o serie de dificultăți având în vedere că a fost obligată la plata unor sume imense de către ANAF și SPFL, ca urmare a  deciziilor greșite luate în trecut.

Hotărârea AGA prin care se ia act de demararea procedurilor de executare silită a Primăriei Ploiești:

cheltuieli-judecata-primaria-ploiesti_81001.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg