fbpx

bani-indemnizatie_9efe3.jpg

Membrii Comisiei de Orientare Școlară și Profesională din Prahova ar putea să beneficieze de o indemnizație de ședință, dacă un proiect propus de Consiliul Județean Prahova va fi aprobat.

Potrivit proiectului, care se va afla în atenția aleșilor județeni săptămâna viitoare, regimul de salarizare propus pentru membrii Comisiei de Orientare Școlară și Profesională a copiilor, elevilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale este indemnizația de ședință,

Cuantumul indemnizației de ședință ar urma să fie, dacă proiectul va fi aprobat, echivalent cu 1% din indemnizația președintelui consiliului județean, stabilită, potrivit site-ului Consiliului Județean Prahova, la 18.720 de lei/lună.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: .Indemnizație lunară de 18.720 de lei pentru președintele Consiliului Județean Prahova. Cât câștigă vicepreședinții instituției

Comisia de Orientare Școlară și Profesională Prahova se întrunește bilunar în ședințe ordinare și ori de câte ori este necesar în ședințe extraordinare, potrivit raportului de specialitate.

Potrivit proiectului, plata lunară a indemnizațiilor este limitată și se acordă pentru două ședințe ordinare și ședințele extraordinare, dar nu mai mult de 4 ședințe/lună .

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg