fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_15.07.55_1_383bf.jpeg

La propunerea viceprimarului PSD, Cristian Ganea, la sfârșitul lunii februarie a fost adoptată de majoritatea PSD-ALDE-PMP Hotărârea Consiliului Local Ploiești de majorare a tarifelor percepute de SGU pentru parcări cu până la 5 lei/oră.

UPDATE Proiectul a fost aprobat, tariful de parcare de 5 lei/oră nu se va mai aplica.

Observatorulph.ro a contestat hotârârea respectivă atât la Prefectura Prahova, cât și la Consiliul Local Ploiești. Detalii aici: Hotărârea Consiliului Local Ploiești (PSD-ALDE-PMP) privind scumpirea parcărilor, contestată de observatorulph.ro

Inițiativa a aparținut viceprimarului PSD, Cristian Ganea, proiectul fiind votat de consilierii PSD, ALDE și PMP.

Astăzi, în urma demersului, aleșii locali au pus pe ordinea de zi a ședinței un proiect privind revocarea deciziei care a scandalizat opinia publică.

Vom reveni cu rezultatul votului consilierilor locali.

Reamintim că, după ce observatorulph.ro a contestat oficial atât la Consiliul Local Ploiești, cât și la Prefectura Prahova, scumpirea aberantă a tarifelor pentru parcările din oraș, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a reacționat. Acesta a declarat pentru ziarul nostru că hotărârea respectivă va fi modificată, astfel încât cel mai mare tarif să fie de 3 lei/oră și asta doar pentru anumite zone din Ploiești.

Detalii aici: Viceprimarul Ganea, pus la colț de șeful de partid. Hotărârea cu 5 lei/oră parcarea la Ploiești, anulată de Bogdan Toader

WhatsApp_Image_2019-04-09_at_15.07.55_1_16203.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg