primaria-ploiesti.jpg

Suma a fost câștigată în instanță de TCE și reprezintă TVA-ul aferent autorizațiilor pentru pensionari, studenți și elevi din 2010.

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a precizat că, mâine, a fost convocat Consiliul de Administratie al societății, una dintre propunerile care se vor afla în dezbatere fiind de demararea procedurilor de executare silită a Primăriei Ploiești, pentru suma de 11 milioane de lei.

Anul trecut, instanța a dat câștig de cauză TCE, pentru recuperarea sumei de 11 milioane de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria Ploiești a pierdut procesul cu TCE, pe tema TVA. Societatea de transport are de recuperat peste 11 milioane de lei

Ulterior, Primăria Ploiești a făcut recurs, dar procesul a fost câștigat tot de societatea de transport, care speră în recuperarea cât mai rapidă a banilor.

Citește și: Primăria Ploiești a pierdut definitiv procesul cu TCE. Societatea de transport are de recuperat 11 milioane de lei

Conducerea TCE susține că banii ar putea ajuta societatea pentru achitarea unor datorii către ANAF, SPFL, furnizori și utilități.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg