fbpx

93222-gg_XL.jpg

Primarul Adrian Dobre cere demisia ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, dacă nu-i sancționează pe comisarii Gărzii de Mediu Prahova. Edilul susține că ploieștenii au reclamat ieri noapte că nu au putut respira nici în case din cauza mirosului insuportabil de gaze de afară.

În urma sesizărilor, primarul Dobre a sunat la Garda de Mediu și a aflat ceea ce ploieștenii știu deja. Persoana care a răspuns la telefon a susținut, potrivit pedilului, că măsuratorile vor fi efectuate a doua zi, adica astăzi, cand vor fi verificate și rezultatele furnizate de stațiile fixe de monitorizare a calității aerului.

Supărat din cauza acestui răspuns, primarul Ploiestiului a anunțat astăzi într-o conferință de presă că îi cere demisia ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, dacă nu va fi sancționat angajatul de la Garda de Mediu aflat de serviciu care nu a dispus efectuarea de măsuratori aseară, când aerul era irespirabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,Nu este normal să soliciți efectuarea de analize și să ți se spună ca acestea vor fi efectuate a doua zi", a sustinut Dobre.

Mai mult, Dobre a declarat că a încercat să obțină o explicație cu privire la situația reclamată de ploieșteni și de la reprezentanții rafinăriei Petrotel din cartierul Mihai Bravu, însă fără succes.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg