fbpx

sistem-termoficare-ploiesti-dezbatere-publica-teatrul-toma-caragiu.jpg

Dezbatere publică are loc, miercuri, 27 martie, începând cu ora 18.00, la Teatrul Toma Caragiu, principale teme abordate fiind prețul gigacaloriei și situația actuală a sistemului de termoficare.

Subiectul legat de sistemul de termoficare a apărut pe tapet în ultima perioadă, având în vedere că, actualul contract cu operatorul de termoficare se încheie la data de 1 mai.

Cum în ultima perioadă au apărut opinii diferite pe tema modului în care se poate realiza continuarea serviciului de termoficare, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat organizarea unei dezbateri publice pe această temă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marți după-amiază, de altfel, edilul a lansat, pe o pagină de socializare, invitația ca ploieștenii să participe la dezbatere, la discuție fiind invitați atât reprezentanții Veolia, cât și ai Consiliului Județean și ai Consiliului Local.

„Dragi ploieșteni, vă invit să participati mâine, 27 martie, începând cu ora 18:00, la dezbaterea privind prețul gigacaloriei și situația actuală a sistemului nostru de termoficare. La discuții vor participa și reprezentanții Veoliei, Consiliului Județean și Consiliului Local. Vă aștept la Teatrul “Toma Caragiu” (Str. Toma Caragiu, nr. 13), în număr cât mai mare, pentru a putea decide împreună care este cea mai bună soluție, pe care o putem aplica în condițiile actuale”, a anunțat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, pe pagina de Facebook.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg