fbpx

96056-dobre-10-ian-696x385_XL_34f5c.jpg

După ce luni proiectul privind asocierea dintre Consiliul Local și Consiliul Județean Prahova pentru furnizarea serviciului de termie nu a mai fost introdus pe ordinea de zi, fiind criticat de alesii PSD - ALDE, primarul Adrian Dobre a anunțat că vor continua negocierile cu Veolia, însă nu va fi acceptat tariful de 404 lei/ Gcal cu TVA.

Discuțiile pleacă de la faptul că, de la 1 mai, expiră contractul cu Veolia, motiv pentru care există incertitudinea legată de continuarea furnizării agentului termic în Ploiești.

În cazul unei astfel de situații, peste 55.000 de abonați nu ar mai putea beneficia de apă caldă și căldură. Ca variante de lucru, municipalitatea a propus asocierea Consiliului Local cu CJ Prahova pentru preluarea serviciului de producere, transport si furnizare a agentului termic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Local Ploiești a avut, de altfel, un aviz de principiu din partea Consiliului Județean Prahova, numai că, ieri, aleșii PSD - ALDE au susținut că propunerea nu are la bază o justificare reală.

Prin urmare, proiectul nu a mai fost supus votului. Marți, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că vor continua negocierile cu actualul operator de termie, însă a precizat că actuala condiție impusă de Veolia, de majorare a tarifului la 404 lei/ Gcal cu TVA nu poate fi acceptată.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg