Dacă spun că unii merită să trăiască în ghetouri, izolați de restul lumii civilizate, se numește că sunt extremist?

0
ab70b85b-99e6-441d-aa03-f580f5b634e6.jpg

ab70b85b-99e6-441d-aa03-f580f5b634e6.jpg

Este o stradă din Ploiești. Nucetului se numește și nu este la periferie. Cum a ajuns să arate așa? Este o întrebare la care trebuie să răspundă Primăria Ploiești, Poliția Locală sau SGU.

Ținutul secuiesc nu merită autonomie, pentru că este pământ românesc. Cu toate acestea, pentru o anumită categorie a populației, indiferent de etnie, aș face un fel de ”rezervație naturală”, îngrădită, de unde să nu iasă în lumea civilizată. Sună extremist? Nu-mi pasă, să sune cum vreți! 

Dar să ne punem problema și altfel: dacă ei au drepturi și nimeni nu are voie să îi discrimineze, nu pe baza etniei, pentru că pot fi români, țigani, unguri sau orice altceva, ci a comportamentului, ceilalți ce obligație au să îi suporte, să îi mai tolereze? Oamenii normali, cu bun simț, de ce să fie toleranți, să fie sancționați dacă nu sunt toleranți, indiferent dacă viața lor este afectată de specimenele care au produs efectul din imagine?

Să vină cineva să mă amendeze pentru că pot fi considerat extremist, în cazul în care cred că astfel de specimene ar trebui izolate de comunitățile civilizate, acolo unde să își arunce gunoiul pe unde le vine, să își facă nevoile în pragul casei, să parcheze în mijlocul drumului, să se înjure și să se îmbrâncească, să se voteze între ei, nu de alta dar se vede efectul atunci când votează în libertate.

Chiar așa, când veniți să mă amendați, să veniți și cu teancul de procese verbale, prin care să demonstrați că i-ați amendat și pe ăștia care se bălăcesc în mizerie, chit că știu că nu își plătesc amenzile. Măcar să văd că nu îmi plătesc impozitele de pomană, că banii mei și ai altora nu ajung la Poliția Locală, doar ca să aibă salariile alea indecente, să fiu împăcat că au încercat. Dacă nu, să nu vă prind că veniți să mă amendați, pentru că o să cred că și voi sunteți tot din rândul ălora care necesită izolare.

Doresc să înființez CEOO – Curtea Europeană a Obligațiilor Omului, pentru că CEDO se ocupă doar de drepturi și nimeni nu se ocupă de obligații, deși există astfel de ”organe”.

ab70b85b-99e6-441d-aa03-f580f5b634e6.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău