fbpx

impozite-ploiesti-indexate.jpg

Taxele și impozitele locale din Ploiești vor fi indexate, începând cu 1 ianuarie 2020, cu rata inflației, respectiv cu 4,6%. Aceeași indexare se aplică și în cazul amenzilor acordate de Serviciul Public Finanțe Locale.

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local prevede indexarea cu rata inflației a taxelor și impozitelor locale din Ploiești, începând cu anul viitor.

„Rata inflației de anul viitor, de 4,6%, a fost comunicată atât de Direcția Județeană de Statistică Prahova, cât și de Ministerul de Finanțe în vederea indexării impozitelor și taxelor locale de anul viitor. Indexarea taxelor și impozitelor locale se va realiza începând cu data de 1 ianuarie 2020”, a precizat pentru Observatorulph.ro Simona Dolniceanu Vișean, directorul SPFL Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Indexarea cu rata inflației se aplică atât la impozitele pentru clădiri, impozitul și taxa pentru teren, cât și pentru impozitul pe mijloacele de transport, dar și pentru taxele speciale și pentru alte taxe locale, inclusiv pentru amenzile aplicate de organul fiscal.

Anul acesta, taxele și impozitele locale au fost indexate cu rata inflației de 1,34%.

amenzi.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg