fbpx

dezbatere-parcari-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești propune un nou regulament pe tema parcărilor din municipiu, atât în ceea ce privește zonele cu plată administrate de SGU, cât și cele de la bloc. Asta după ce, recent, pe tema parcărilor a izbucnit un amplu scandal, totul plecând de la hotărârea aprobată de aleșii PSD, ALDE și PMP de majorare a tarifului. În urma contestației depuse de Observatorulph.ro, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că aleșii social-democrați vor revoca hotărârea de Consiliu Local.

Dezbaterea publică pe tema noului regulament al parcărilor din Ploiești va avea loc marți, la ora 17.30, la Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 2-4.

Citește și: Hotărârea Consiliului Local Ploiești (PSD-ALDE-PMP) privind scumpirea parcărilor, contestată de observatorulph.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a lansat invitația ca ploieștenii să participe în număr cât mai mare la dezbaterea publică.

Mai mult, ploieștenii pot să transmită propună recomandări în scris (semnat, datat și cu datele de contact ale expeditorului), care pot fi depuse personal și/sau se transmit prin poștă la sediul Municipiului Ploiești, Piața Eroilor, nr. 1A – Registratură sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citește AICI noul regulament propus de Primăria Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg