fbpx

rosal-greva-declaratie-primar-video.jpeg

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a susținut, luni după-amiază, că municipalitatea nu are facturi restante către operatorul de salubritate. Asta după ce angajații societății de salubritate au declanșat în această dimineață o grevă supărați că nu și-au primit salariile restante. La rândul său, conducerea Rosal a precizat că nu au fost plătite, de către Primăria Ploiești, facturile din ianuarie și februarie.

Aproximativ 100 de angajați de la societatea care efectuează curățenia în municipiul Ploiești au protestat luni, nemulțumiți de neplata salariilor. La rândul său, operatorul de salubritate a dat vina pe municipalitate, acuzând faptul că nu a plătit facturile pentru lunile ianuarie și februarie.

Citește și: Grevă la Rosal, în Ploiești! 100 de salariați protestează din cauza salariilor restante de două luni - Punctul de vedere al conducerii

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În replică față de declarația reprezentanților Rosal, care au aruncat vina în ograda municipalității, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a suținut că „municipiul Ploiești, în momentul de față, nu are nicio datorie către societatea Rosal” și că, de fapt, operatorul de salubritate „beneficiază de protecția, dacă am putea spune așa, a celor de la PSD - ALDE”.

Citește și: ORA 15.30 - Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, face declarații în direct la observatorulph.ro, în scandalul salubrizării. Greva Rosal continuă

Mai mult, edilul Ploieștiului, Adrian Dobre, a reluat acuzațiile la adresa Rosal cu privire la calitatea serviciilor de salubritate din Ploiești, anunțând că va continua demersurile pentru rezilierea contractului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg